Specijalni WordPress Servis

Profesionalno održavanje

WordPress sajtova

Profesionalno održavanje sajtova je neophodna i veoma isplativa investicija. Održavanje sajtova na WordPress-u je naša specijalnost.

Radimo: ažuriranje sadržaja sajta i funkcionalnih delova, tehničko održavanje sajta i optimizaciju web strana za bolju vidljivost na intrnetu.

Cena usluge za održavanje i ažuriranje sajta 12 i više meseci je niža za mesečnu paušalnu pretplatu za pružanje usluga po potrebi!

Možete nam poslati zahtev i za posebnu uslugu koja nije navedena u izboru usluga.

Izbor usluga

Procena kvaliteta web sajta

Budite sigurni da vaš web sajt funkcioniše dobro. Mi za to imamo i stručnjake i rešenja. Izaberite uslugu koju želite ili je odmah trebate.

Administracija nadgradnje

Oslobodite se dosadnih stvari kao što su ažuriranja, nadgradnje, redirekcije… Ostavite to nama, a vi se posvetite zabavnijim stvarim.

Pokretanje WordPressa

Zašto da se smarate instalacijom WordPress-a? Neka to uradi naš stručnjak, dok vi proćaskate sa kolegama ili pregledate e-poštu.

Podešavanje WordPressa

Nastojite da popravite, izmenite ili nekako podesite konfiguraciju WordPress-a? Zašto se nepotrebno gnjavite? Mi to radimo ko od šale.

Sigurnost i zaštita sajta

Sigurnost i zaštita vašeg sajta ne mora biti još jedna vaša briga. Pod nadzorom naših stručnjaka, vaš web sajt će biti bezbedan.

Osnovna optimizacija sajta

Sumnjate da sadržaj vašeg sajta nije optimizovan za pretragu na Guglu? Treba ga optimizovati, redizajnirati, ali ne stižete? Nama je to posao!

Obuka upravljanje sadržajem

Praktična obuka za upravljanje sadržajem na sajtu. Naučite kako da uspešno kreirate i uređujete web stranice na vašem sajtu.

Premium podrška za vas

Svaki WordPress sajt zahteva redovno i stručno održavanje. Ali, to zna biti zamorno. Srećom, mi smo ovde da Vam pomognrmo!

Prilikom izbora usluga imajte u vidu sledeće:

  1. Sve usluge prikazane su grupisane u jedinstvene kategorije kojima pripadaju.
  2. Svaku kategoriju čine međusobno povezani zadaci ili pojedinačne usluge.
  3. Pretplatom na kategoriju, stičete pravo na sve usluge (zadatke) iz te kategorije.
  4. Priroda problema često može zahtevati kombinaciju usluga iz različitih kategorija.

Usluge koje ne radimo:

  • Obimne unose novom ili izmene starog sadržaja u kontinuitetu.
  • Intenzivno pisanje ili vođenje bloga (više od 2 posta mesečno).
  • Obimne i konstantne izmene artikala u web shop-u.
  • Sve ostale usluge koje zahtevaju dugotrajno fizičko angažovanje.

U slučaju da imate potrebu za kombinacijom više usluga (zadataka) iz različitih kategorija, navedite to u Prijavi za dogovor!

Zašto je profesionalno održavanje web sajtova posao za stručnjake?

Vi znate da vam je optimizacija performansi sajta potrebna kako biste uvek imali brz, pouzdan i funkcionalan sajt. Verujemo i da znate da su SEO optimizacija i redovno održavanje sajta i njegovih strana uslov za visoku poziciju, dobru posećenost i zaradu.

Nekako Vam deluje kao da je sve to lako ostvarivo. Zašto biste bacali novac na profesionalce, kad to možete i sami?

Mogući scenario:
Krenuli ste, ali tom poslu nema kraja, a preči zadaci se gomilaju i zaostaju! Zato „održavanje sajta“ želite da poverite nekome iz firme. Ali, svi već rade svoj posao i ne žele dodatne obaveze.

Neko iz Vašeg okruženja nudi rešenje!
On poznaje osobu „koja se u to razume“ i održavanje web sajtova radi iz čistog zadovoljstva. Ako i ne uspe, uvek ima slobodnih strelca koji se nude za male pare!

Mi predlažemo profesionalno održavanje web sajta. Zašto?

Zato što stručne stvari treba da rade stručnjaci. Niko drugi ne može Vašem sajtu da pruži sve što mu je potrebno. Pogledajte naš izbor usluga i biće Vam jasnije na šta tačno mislimo.

Da li ste i dalje ubeđeni da svako može da Vam isporučiti potreban kvalitet? Ako želite da nadmašite konkurenciju, povečate posećenost i udvostručite prihode, da li to može da Vam obezbedi bilo ko, za neke sitne pare ili besplatno?

Ima jedna narodna: „Ko dobije na drumu, izgubi na čupriji“. Uštedeli ste neki novac na jeftinoj usluzi, ali ovakav rizik se na kraju nikada ne isplati.

Zašto da gubite zbog nestručne usluge koja ne daje rešenja? Samo novac koji uložite u profesionalnu uslugu stručnjaka, brzo se vraća i višestruko isplati!

Profesionalno održavanje sajtova - bekap sajtaProfesionalno održavanje sajtova je stručni servis za ambiciozne. Svaki web sajt nestaje iz vida korisnika ukoliko se ne održava. Bez obzira na trenutno dobru poziciju na Google pretraživaču, neodržavan sajt polako i sigurno pada. Zašto rizikovati? Naše usluge su vam na raspolaganju!

Želite više usluga?

Hvala na poverenju!

Hajde da radimo na Vašem sajtu sve ono šta ne radite, a trebalo bi, ili radite, a mogli bi mnogo bolje!

Share This