BLog web sajta

Održavanje web sajta na WordPress-u

Zaštita sajta na WordPress-u

Zaštita sajta na WordPress-u

Zaštita sajta na WordPress platformi može biti uspešna samo ako se od početka prema ovom pitanju odnosimo sa najvećom pažnjom. Cilj je da Vaš sajt u WordPress-u radi bezbedno i sigurno. Za postizanje ovog cilja potrebna je sigurnosna podrška!

Web hosting za Vaš sajt

Web hosting za Vaš sajt

Web hosting čini skup usluga koje Vašem sajtu obezbedjuju smeštaj, bezbednost, zaštitu i neometano pojavljivanje na internetu. Zadaci iz ove oblasti spadaju u tehničko održavanje web sajta. Ako Vam je potrebno dobijate ga uz hosting paket.

Izrada onlajn prodavnica

Izrada onlajn prodavnica

Izrada onlajn prodavnica ili pokretanje web shopa je rizik ako se radi nestručno. Greške su moguće i zbog neadekvatnih zahteva klijenata. Dogovorom se ovi propusti mogu sprečiti pre izrada online prodavnice. Navodimo 11 takvih grešaka!

Procena za održavanje sajta

Procena za održavanje sajta

Procena za održavanje web sajta je neophodna kada od nas zatražite izradu Plana dugoročnog održavanja Vašeg sajta. Razlog je veoma jednostavan. Naime samo na osnovu ove procene možete dobiti precizan uvid u to koje usluge su Vam zaista potrebne.

Održavanje web sajtova

Održavanje web sajtova

Održavanje web sajta je jedan od prvih i najvažnijih uslova za lako i uspešno poslovanje preko interneta. Ono je nemoguće bez redovne stručne kontrole i ažuriranja WP jezgra, MySQL baze, linkova i važnog sadržaja na stranicama sajta!

Priprema materijala za web sajt

Priprema materijala za web sajt

Priprema materijala za web sajt podrazumeva prikupljanje, izbor i prilagođavanje sadržaja kao što su logo, baneri, animacije, tekstovi, grafički prikazi, slike, video klipovi, muzički fajlovi, informacije, itd. Zašto je važna dobra priprema materijala za web sajt?

Zašto WordPress?

Zašto WordPress?

Zašto WordPress: WP je počeo kao blog sistem 2001. godine, ali je od 2008. evoluirao u kompletan sistem za upravljanje sadržajem (CMS sistem – Content Management System). On je instaliran na svom serveru ili kod vašeg hosting servisa.

Cena izrade web shopa

Cena izrade web shopa

Cena izrade web shopa zavisi od Vaših zahteva. Koliko košta izrada internet prodavnice? Koliki su troškovi njenog administriranja i održavanja? Različita cena izrade web shopa govori da se e-trgovina može napraviti sa manje ili više ulaganja.

Mane elektronske trgovine

Mane elektronske trgovine

Mane elektronske trgovine zapažaju i vlasnici i korisnici e-trgovina. Internet prodaja ima mane kao i svaki drugi vid e-poslovanja. Ti nedostaci su najčešće vezani za troškove izrade elektronske prodavnice i bezbedno poslovanje, kao i ugroženost privatnosti.

UDRUŽIMO SE

Zajedno ćemo lakše postići ciljeve na obostrano zadovoljstvo